Omgevingswerken

 

D&K GRONDWERKEN

 

D&K GRONDWERKEN BV – Seppe Dewit

Bestrating, tegels, trappen, keerwanden, omheiningen,…

 

Omgevingswerken

U hebt pas gebouwd, verbouwd of een woning gekocht? Maar de omgeving rond uw woning of bedrijfsgebouw dient aangelegd of heraangelegd te worden? Wij kijken graag met u naar de gepaste oplossing, bij ons is werkelijk alles mogelijk D&K is uw aanspreekpunt van A tot Z! Wij komen uw wensen graag bespreken, u ontvangt van ons een offerte op maat en we voeren deze zorgvuldig uit. Zie hieronder wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk ook zeker onze pagina’s Tuinaanleg en Infrastructuurwerken. Uw project is in goede handen!

Klinkerwerken & Grasdallen

Wilt u uw terras, tuinpad of oprit laten beklinkeren? Dan bekijken wij graag samen met u in welke stijl, kleur en formaat u het best klinkers kan kiezen die de woning of het bedrijf volledig tot zijn recht kunnen laten komen zelfs waterdoorlatend is mogelijk. U krijgt de mogelijkheid uit een breed gamma van klinkers, terrastegels, boordstenen enzovoort. En dit alles aan een correcte prijs. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing zodat u ook jarenlang van een duurzaam resultaat kan blijven genieten.

Grindmatten

 

Grindmatten zijn onmisbaar bij de aanleg van grind. Ze voorkomen verzakking, spoorvorming en ophoping van water. Door het stabiliseren van het grind verhoog je de draagkracht van het oppervlak zonder risico op kuilen en bandensporen. Hierdoor heb je er nauwelijks omkijken naar en het grind blijft goed toegankelijk voor zowel verkeer als voetgangers. Honingraat matten zijn daarom niet alleen heel geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor de professionele aanleg van tuinen, parkings etc…

Kleuren zijn te kiezen uit zwart of wit, ook worteldoek is een optie bij grindmatten. Wij plaatsen deze waterdoorlatend, door deze te plaatsen op een koffer van brekerzeefzand of betonpuin 0/6. Vervolgens plaatsen wij de door u gekozen kiezel erin. 
Onderkoffer grindmatten in Betonpuin 0/6

Tegels & Eurodal vloerplaten

 

Opteert u liever voor een mooie grote tegel in plaats van klinkers? Geen enkel probleem wij staan ook ter beschikking voor plaatsen van (mega) Tegels of Eurodal vloerplaten in diverse groottes, kleuren en soorten zijn mogelijk, de toepassingen zijn eindeloos! Wij plaatsen deze zorgvuldig met een zuignap* en op een stevige ondergrond uit stablisé.

 

*Indien de tegel te Poreus is dienen wij over te gaan tot plaatsing met klem, hetzelfde resultaat! 

Trappen

 

Trappen aanleggen naar voordeur, een hoger gelegen terras, etc. is een specialisatie op zich. 

Buitentrappen kunnen zowel functioneel zijn, als puur esthetisch. Dit gaat van moderne, strakke trappen en trappen in tijdloze klinkers tot betonnen of natuursteen treden, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Keerwanden

 

Een keerwand ook wel L-element genoemd, kan door een groot gewicht en een brede voet een grote standvastigheid bereiken. De elementen worden langs elkaar geplaatst waardoor een betonnen muur ontstaat met een groot draagvermogen. Keerwanden in beton zijn eveneens aangewezen om kleine of grote niveauverschillen op te vangen. De betonnen keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton en voorzien van de nodige wapening. Verschillende hoogtes en lengtes zijn mogelijk. Ook hoekstukken zijn verkrijgbaar. Deze worden altijd geplaatst op een koffer van stablisé.

 

Meer foto’s bij ‘Infrastructuurwerken’ 

Omheiningen

 

Plaatsen van Boordplaten en palen, (Bekaert) draad, poorten,… ook hier zijn diverse breedtes, hoogtes en kleuren mogelijk. In plaats van boordplaten kan hier ook gewerkt worden met keerwanden.

 

Zwembaden

Een zwembad, door de warme zomerse temperaturen van tegenwoordig zijn ze niet meer ondenkbaar, meer en meer mensen denken aan een zwembad, je kan er dan ook voor kiezen om dit bouwkundig te doen waarbij je graag met de grondwerken helpen, maar je kan ook kiezen voor een Polypropyleen of een Polyester zwembad dat levenslang meegaat. Wij werken al 20 jaar samen met TVS-Fiber bv om zwembaddromen te realiseren, beide bedrijven staan voor service kwaliteit! Hoor zeker eens naar de mogelijkheden. Vanaf de grondwerken en ondergrond maken tot het plaatsen en aanvullen van het zwembad realiseren wij. Naderhand uw tuin aanleggen? Ook daarvoor kan u hetzelfde aanspreekpunt Jan en Seppe kiezen!