Infrastructuurwerken

 

D&K GRONDWERKEN

 

D&K GRONDWERKEN BV – Seppe Dewit

Riolering, putten, funderingswerken, keerwanden, berlinerwanden,…

 

Infrastructuurwerken

Infastructuurwerken, zonder kun je niet sommige horen bij de grondwerken andere niet maar toch helpen wij je graag bij de dingen die we kunnen aanbieden, bekijk het rustig zijn er vragen of aarzel je of we het aanbieden? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Bekijk ook zeker de pagina’s Omgevingswerken en Tuinaanleg!
De onderdelen: bestrating, tegels, omheiningen,… hebben een nieuw plaatsje gekregen bij omgevingswerken om het overzicht te behouden.
 

Rioleringswerken en Putten

 

Het plaatsen van rioleringsstelsels uit PVC, PE, of beton in verschillende diameters. Ook voor het leveren en plaatsen van putten tot 20.000 liter voor alle doeleinden, zoals waterbuffering, waterinfiltratie, kleinschalige waterzuivering enz. Ook voor afkoppelingen van bestaande stelsels of het leggen van gescheiden riolering bent u op de juiste plaats. Optioneel kan u steeds kiezen voor de weder aanvulling van de riolering met stablisé Wij kijken samen met u naar de gepaste oplossing, dit is afhankelijk van huis tot huis en de gemeente waarin u woont.

 

Funderingswerken

 

Ook voor funderingstechnieken kunt u terecht bij ons. Uitgraven en afwerken, niet alleen uit beton maar ook uit stablisé om bijvoorbeeld naderhand kunstgras op te plaatsen, alles is mogelijk! “Op ons kunt u bouwen!” 

Keerwanden

 

Een keerwand ook wel L-element genoemd, kan door een groot gewicht en een brede voet een grote standvastigheid bereiken. De elementen worden langs elkaar geplaatst waardoor een betonnen muur ontstaat met een groot draagvermogen. Keerwanden in beton zijn eveneens aangewezen om kleine of grote niveauverschillen op te vangen. De betonnen keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton en voorzien van de nodige wapening. Verschillende hoogtes en lengtes zijn mogelijk. Ook hoekstukken zijn verkrijgbaar. Deze worden altijd geplaatst op een koffer van stablisé. Voor een ‘kaarsrechte’ lijn moet u bij D&K zijn!

 

Berlinerwanden

 

Wanneer de bouwput voor uw kelder of ondergrondse garage door een beperking van de beschikbare ruimte niet in talud kan uitgegraven worden, bieden berlinerwanden een perfect en flexibel alternatief. Wij plaatsen berlinerwanden op werven kortbij trottoirs, stoepen, wegen of andere plaat beperkende constructies. Deze worden geplaatst VOOR de graafwerken beginnen, en dit bieden wij enkel aan wanneer wij ook de aannemer zijn voor de grondwerken. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe een berlinerwand eruit ziet en welk nut dit heeft.

 

Mazouttonnen 

 

Bent u aan het verbouwen of hebt u een huis gekocht en er bevind zich nog een mazoutciterne in of rond uw huis en u wil deze graag laten verwijderen? Schakel ons in, wij halen deze er zorgvuldig uit en laten deze kuisen door een hier voor geregistreerde firma. U ontvangt van ons een papier van reiniging en dat deze verwijderd is dat document kan u vervolgens aan de gemeente overhandingen.