Infrastructuurwerken

 

D&K GRONDWERKEN

 

D&K Grondwerken BV – Jan Dewit

Riolering, bestrating, tegels, funderingswerken, keerwanden , …

 

Riolering

 

Het plaatsen van rioleringsstelsels zowel uit PVC, PE, gres of beton. Ook voor het leveren en plaatsen van putten tot 20.000 liter voor alle doeleinden, zoals waterbuffering, waterinfiltratie, kleinschalige waterzuivering enz. Ook voor afkoppelingen van bestaande stelsels of het leggen van gescheiden riolering bent u op de juiste plaats.

 

Bestrating

Voor het maken van uw parking of oprit,… van A tot Z!

Leveren en plaatsen van boordstenen, klinkers en dergelijke in verschillende maten kleuren,…  staan wij ook ter beschikking.

Tegels

 

Plaatsen van tegels in verschillende maten bijvoorbeeld 1×1 meter of 2×1 meter,… diverse groottes en soorten zijn mogelijk, wij plaatsen ze zorgvuldig met een zuignap en op een koffer van stablisé.

 

Omheiningen

 

Plaatsen van Boordplaten en palen, (Bekaert) draad, houten schuttingen, poorten,… ook hier zijn diverse breedtes, hoogtes en kleuren mogelijk. De boordplaten worden in stablisé geplaatst, indien u geen boordplaten wenst worden uiteraard de palen in stablisé geplaatst.

 

Funderingswerken

 

Ook voor funderingstechnieken kunt u terecht bij ons. “Op ons kunt u bouwen!” 

Keerwanden

 

Een keerwand ook wel L-element genoemd, kan door een groot gewicht en een brede voet een grote standvastigheid bereiken. De elementen worden langs elkaar geplaatst waardoor een betonnen muur ontstaat met een groot draagvermogen. Keerwanden in beton zijn eveneens aangewezen om kleine of grote niveauverschillen op te vangen. De betonnen keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton en voorzien van de nodige wapening. Verschillende hoogtes en lengtes zijn mogelijk. Ook hoekstukken zijn verkrijgbaar. Deze worden altijd geplaatst op een koffer van stablisé.

 

Berlinerwanden

 

Wanneer de bouwput voor uw kelder of ondergrondse garage door een beperking van de beschikbare ruimte niet in talud kan uitgegraven worden, bieden berlinerwanden een perfect en flexibel alternatief. Wij plaatsen berlinerwanden op werven kortbij trottoirs, stoepen, wegen of andere plaatsbeperkende constructies. Deze worden geplaatst VOOR de graafwerken beginnen!

 

Mazouttonnen 

 

Bent u aan het verbouwen of hebt u een huis gekocht en er bevind zich nog een mazoutton in of rond uw huis en u wil deze graag laten verwijderen? Schakel ons in, wij halen deze er zorgvuldig uit en laten deze kuisen door een hier voor geregistreerde firma.